Продам будинок Київська обл , Білогородка с. Шевченкове

ID: 2814

Кіл. кімнат 3 кімнати Пложа ділянки 4.5
Характеристика об'єкта
  • Вулиця:
  • Кіл. поверхів: 2
  • Загальна площа: 120 м2
  • Житлова площа: 105 м2
  • Площа кухні: 33 м2
  • Пложа ділянки: 4.5 сот.
#2814
Актуально!

Якщо ви шукаєте безпечне місце для комфортного життя своєї родини поряд зі столицею , Вам пропонується стильний , затишний , просторий , приватний будинок , всього в 15 хвилинах на авто від центра міста.

Будинок знаходиться в Білогородці  с. Шевченкове  ,  в оточенні неповторної природи у чистому та тихому місці. Вулиця облаштована та повністю заселена. Чудове місце для життя.

Будинок повністю введений в експлуатацію , вода , електрика 12 кВ , індивідуальне опалення , септик , газ вздовж вулиці , свердловина 80 м.

На першому поверсі :
велика кухня - вітальня з виходом на терасу , кімната -кабінет , санвузол з ванною , котельня , гардеробна.

На другому поверсі :
Спальня з гардеробною  ,  балкон , санвузол з душовою кабіною  , зона відпочинку , а також є можливість розширення другого поверху.
  
В будину на 90 %  зроблений дизайн ремонт..  Встановлений  двохконтурний електрокотел , бойлер консвенольного подогрева , зроблена електрика та сантехніка .  На території розведене  відеоспостереження. Підведений оптоволоконний інтернет.  Зроблена штукатурка  , стіни і стеля  пошпакльовані під покраску , поклали плитку на підлогу та стіни  .. Зварений каркас сходів під зашиття.

Продається будинок з готовим дизайн проєктом.

Будинок очікує на внутрішнє оздоблення  , всі комунікації проведено.

Телефонуйте та до зустрічі на перегляді.

Контактна інформація

Олександр