Від власника 2к Максимовича Михайла 32а Голосіївський р-н Теремки Лікоград

ID: 3229

Кіл. кімнат 2 кімнати поверх поверх 18/23
Характеристика об'єкта
  • Вулиця: Максимовича Михайла
  • Поверх: 18-й
  • Кіл. поверхів: 23
  • Загальна площа: 75 м2
  • Житлова площа: 45 м2
  • Площа кухні: 20 м2
#3229 Актуально

Затишна, тепла, надзвичайно світла та комфортна квартира. Дві окремі кімнати, стильна кухня з натурального дерева та велика зручна гардеробна кімната, два бойлера, багато додаткових шаф для зберігання ваших речей. Зроблено якісний ремонт у світлих, пастельних тонах. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та технікою для якісного та комфортного життя. В квартирі залишаються всі меблі, шафи, велика двоспальне ліжко, дуже зручний великий диван, який може бути додатковим спальним місцем, вся квартира під захистом системи Аякс, як від шахраїв так і від затоплень.
На кухні залишаються все, що ви бачите на фото.
В ванній кімнаті: сушка для рушників, новий бойлер на 150 л закриті полиці для зберігання речей та пральна машина.
В домі є грузовий та 2 пасажирські ліфти Otis.
В 5 хвилинах ходьби розташований великий ландшафтний парк та нереальна прогулочна зона біля озер з дитячими майданчиками та різноманітними ресторанами на любий смак, де ви можете організовувати сімейні прогулянки або просто прогулюватися з вашим домашнім улюбленцем.
Інфраструктура району розвинена у всіх можливих напрямках, від садків до торгових центрів та різноманітних гуртків. Кожен місяць поруч проходить фермерський ярмарок, де можна придбати продукти від виробників та крафтові смаколики.
Метро Васильківська в 10 хвилинах ходьби. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Телефонуйте та до зустрічі на перегляді.

Контактна інформація

Олександр